Advertise Here

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 ... 10
1
General Support / Re: Can't Log In
« Last post by SMF For Free on February 17, 2024, 08:32:08 pm »
PM me the username and or the email address.
2
General Support / Can't Log In
« Last post by taogem on February 17, 2024, 08:12:59 pm »
My computer did an update and now I can not get logged in. Thought I knew both my log in username and password, but nothing I try works. Tried to use the reset link but not getting an email to reset.

Help  ???

https://snuffbottle.smfforfree.com/
3
General Support / Re: Private Messaging Not working
« Last post by Marquis on January 31, 2024, 03:10:28 pm »
Cheers, I'll ask him to send one. If he's still having the problem of course
4
General Support / Re: Private Messaging Not working
« Last post by SMF For Free on January 28, 2024, 03:03:37 pm »
Would need a screenshot of the issue.
That sounds like a computer infected with something or bad ads.
5
General Support / Re: Private Messaging Not working
« Last post by Marquis on January 28, 2024, 09:03:28 am »
Still have users reporting messaging issues.

Also, had a message from a user called spectacle Lane: "Hi, Iíve been having problems logging in recently, last evening I was blocked from logging in and kept getting a message about an ISP attack originated from my device! I did a virus scan of my laptop which was clean, after an hour or so I was able to log on once more, any ideas whatís going on?
Kind regards, Steve"
http://www.smfserver.com/forums/thehotelend/index.php?action=profile;u=3649
6
General Support / Re: Unable to Move Posts
« Last post by SMF For Free on January 16, 2024, 04:52:00 pm »
Glad that helped!
7
General Support / Re: Unable to Move Posts
« Last post by Mark on January 16, 2024, 02:29:11 pm »
It's working flawlessly again. I can't thank you enough.
8
General Support / Re: Unable to Move Posts
« Last post by SMF For Free on January 16, 2024, 12:10:59 am »
Made a change see if it helps.
9
General Support / Unable to Move Posts
« Last post by Mark on January 15, 2024, 02:02:56 pm »
For whatever reason, I'm unable to move posts between boards anymore as I have for many many years. When I try using multiple browsers, I get a white page with this error message. Thank you so much for your assistance in advance.

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, int given in C:\sites\freesmfhosting\Sources\MoveTopic.php:319 Stack trace: #0 C:\sites\freesmfhosting\Sources\MoveTopic.php(284): moveTopics() #1 C:\sites\freesmfhosting\index.php(326): MoveTopic2() #2 {main} thrown in C:\sites\freesmfhosting\Sources\MoveTopic.php on line 319
10
General Support / Re: How To Link A 16 GB Database Within My Sidebar
« Last post by taogem on January 11, 2024, 12:17:02 am »
Ok, thank you :)
Pages: [1] 2 3 4 ... 10