Advertise Here

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - esobay

Pages: 1 [2]
16
General Support / Re: Ad Free Credits
« on: January 27, 2017, 11:42:01 am »
I have the same problem that the ad free credits have not yet been posted. I purchased on Jan 25th.   forum:
http://ccvigilantes.smfforfree2.com/index.php


noreply@createaforum.com
   
Jan 25 (2 days ago)
   
to me
Thank you for your Ad Credits Purchase of 50000 credits
They will activated shortly on your account if not already.

17
Yesterday I bought 50,000 ad free views.  The view count at the top of the page went up maybe 2 or 3000 views, but not 50,000. (I have done this before and the views posted right away).

Any ideas how to fix this?

it is
http://ccvigilantes.smfforfree2.com/index.php

18
General Support / Re: Updating the gallery
« on: November 02, 2014, 11:22:15 am »
OK.

our forum is:

http://ccvigilantes.smfforfree2.com/index.php?action=gallery

and says we are on version 6.0.4 instead of 6.5.2

I was here because we are having trouble posting new pics. We are still apparently at the old 5MB limit.
We are not a big deal, but would appreciate the upgrades when you get a chance. Thanks

19
General Support / Re: Updating the gallery again?
« on: November 02, 2014, 11:08:37 am »
Sorry, I do see that you update the gallery, but our forum shows that we are on a very old version of the gallery And EZportal is also out of date. Where do I go to request the update or do you just get around to it eventually?

Thanks for this forum, by the way.

20
General Support / Re: Members Problem With Viewing
« on: December 12, 2012, 02:09:45 pm »
These are her current symptoms:

Quote
Just tried it again and same thing. I can see who the moderators are, I can see the pictures, but the 'forum' tab is gone from my page, and when I finagle my way to the forums, I can see all the topics but when I click on one it takes me back to the page with the one public post. Eek!

21
General Support / Re: Members Problem With Viewing
« on: December 12, 2012, 12:42:17 pm »
I can't help with your problem, but one of my members is having a problem.
First she couldn't log in.
Then when she gets logged in, she can't see any of the private forums.

Is there an IP issue?

Help?


22
General Support / Re: Just not responding..
« on: November 13, 2012, 09:54:54 am »
our forum on smfforfree2.com has been slow for days and now is not loading.

Oops, I should say it isn't loading reliably, since it finally loaded for the first time this AM. Still pretty slow though.



23
Bugs / undefined function CheckMaxUploadPerDay()
« on: December 14, 2011, 10:23:58 pm »
Forum Url: ccviglantes.smfforfree2.com
I was trying to add a picture to our gallery and got the following error message:


Fatal error: Call to undefined function CheckMaxUploadPerDay() in C:\Inetpub\wwwroot\SMFForFree2\Sources\Gallery.php on line 1443


I got there by clicking "add a picture" link which was on the status of the gallery page (I am one of the admins).

Besides this fatal error, two of our members have been locked out of posting after adding or deleting to the gallery (we all use the same one). I was trying to resolve THAT issue, but I couldn't replicate it since I couldn't even get a picture in!  Both members got back in without any overt action on my part. I did run diagnostics but I don't know that that fixed anything.

Thanks, we love our forum!!

24
General Support / Re: gallery postings
« on: June 28, 2011, 03:54:22 pm »
We just lost a picture recently posted in the gallery AND one member cannot post new pictures.
For the picture which was lost, it still shows a place holder, but there is a blue box with a ? mark in it instead of the picture.
For the post that doesn't work, she gets the following:

This is the error message when I try to post pictures. Tried to do the waterfall and today's birthday diner photos (where you get to check out Eric's girlfriend) but got this:
 
Quote
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@smfforfree.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
/Quote

25
General Support / Re: No Forum Access
« on: July 14, 2010, 10:30:36 am »
http://ccvigilantes.smfforfree2.com/

is down still.

Connection Problems

Sorry, SMF For Free was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

SMF For Free Support forums located at
http://www.smfsupport.com

Pages: 1 [2]