Advertise Here

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Rainbow

Pages: [1] 2 3 4 5
1
General Support / Re: My forum is down
« on: January 07, 2019, 07:32:39 am »
Working now. Thank you so much.

2
General Support / My forum is down
« on: January 07, 2019, 06:00:22 am »
I have tried a couple of times to log into my forum http://wilds.smfforfree.com/index.php this morning and I het the message that the site can't be reached. Help please.

3
General Support / Re: No Forum
« on: February 18, 2016, 07:49:29 am »
Thank you very much!

4
General Support / No Forum
« on: February 18, 2016, 04:53:01 am »
Hi,

No forum this morning (4:50 AM Central Time). I get this message when trying to log in----"This webpage is not available

ERR_CONNECTION_REFUSED"

My forum is---http://wilds.smfforfree.com/index.php

Any idea of what is wrong and when I can expect the forum to be back up and running?

Thanks.

5
General Support / Re: Return Of My Forum?
« on: February 07, 2016, 09:10:47 pm »
I thank you, SMF For Free, for getting my forum back up and running in great time.

6
General Support / Re: Return Of My Forum?
« on: February 07, 2016, 07:25:24 pm »
I echo what Howey said. Thank you so much!

7
General Support / Return Of My Forum?
« on: February 07, 2016, 07:04:23 pm »
I understand smfforfree is being moved. Any idea when I can expect the return of my forum----http://wilds.smfforfree.com/index.php?

As of 7 PM Central Time today, Feb. 7, I am getting this message:

"Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an Error Document to handle the request."

Thanks.

8
General Support / Re: Question About Attachments
« on: January 23, 2016, 08:30:54 am »
Thank you!

9
General Support / Question About Attachments
« on: January 23, 2016, 08:13:33 am »
I have a question about attachments. I'm so pleased that my forum is back up and running so quickly, but I notice I am unable to post pictures or attachments. In attempting to do so I get the message "The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved." Do you think this will be corrected?

My forum is http://wilds.smfforfree.com/index.php

Thank you.

10
General Support / THANK YOU!
« on: January 23, 2016, 05:36:44 am »
Thank you, SMF For Free administrator, for your quick action to get my forum and all the forums back up and running so fast in the wake of the recent mess. You do a fantastic job!

11
General Support / Re: Forum Down
« on: January 23, 2016, 05:32:20 am »
Andrew, thank you for that explanation.

12
General Support / Re: Forum not loading
« on: January 22, 2016, 06:01:00 am »
http://wilds.smfforfree.com/index.php  Nothing to do but to wait. Hopefully it won't be 3-5 days, but we'll see.

13
General Support / Re: Forum Down
« on: January 15, 2016, 07:36:10 pm »
Incidentally, my forum is back up and running smoothly, so all is well. Again, thanks.

14
General Support / Re: Forum Down
« on: January 15, 2016, 07:30:05 pm »
I don't know what "DDOS attack" means or entails, but I do appreciate VERY much your quick response to my post, and that you know what the problem is. I know you are doing a great job. Thank you!

15
General Support / Forum Down
« on: January 15, 2016, 07:23:04 pm »
Help please. My forum.....http://wilds.smfforfree.com/index.php....is down, and has been for the past hour and 20 minutes. It was down about 6 PM Central Time, and it is now 7:20 PM. Any help would be greatly appreciated. I get a message that says "This webpage is not available."

Pages: [1] 2 3 4 5