Advertise Here

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Rainbow

Pages: [1] 2
1
General Support / My forum is down
« on: January 07, 2019, 06:00:22 am »
I have tried a couple of times to log into my forum http://wilds.smfforfree.com/index.php this morning and I het the message that the site can't be reached. Help please.

2
General Support / No Forum
« on: February 18, 2016, 04:53:01 am »
Hi,

No forum this morning (4:50 AM Central Time). I get this message when trying to log in----"This webpage is not available

ERR_CONNECTION_REFUSED"

My forum is---http://wilds.smfforfree.com/index.php

Any idea of what is wrong and when I can expect the forum to be back up and running?

Thanks.

3
General Support / Return Of My Forum?
« on: February 07, 2016, 07:04:23 pm »
I understand smfforfree is being moved. Any idea when I can expect the return of my forum----http://wilds.smfforfree.com/index.php?

As of 7 PM Central Time today, Feb. 7, I am getting this message:

"Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an Error Document to handle the request."

Thanks.

4
General Support / Question About Attachments
« on: January 23, 2016, 08:13:33 am »
I have a question about attachments. I'm so pleased that my forum is back up and running so quickly, but I notice I am unable to post pictures or attachments. In attempting to do so I get the message "The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved." Do you think this will be corrected?

My forum is http://wilds.smfforfree.com/index.php

Thank you.

5
General Support / THANK YOU!
« on: January 23, 2016, 05:36:44 am »
Thank you, SMF For Free administrator, for your quick action to get my forum and all the forums back up and running so fast in the wake of the recent mess. You do a fantastic job!

6
General Support / Forum Down
« on: January 15, 2016, 07:23:04 pm »
Help please. My forum.....http://wilds.smfforfree.com/index.php....is down, and has been for the past hour and 20 minutes. It was down about 6 PM Central Time, and it is now 7:20 PM. Any help would be greatly appreciated. I get a message that says "This webpage is not available."

7
General Support / Forum Down
« on: June 05, 2015, 08:09:19 am »
My forum--- http://wilds.smfforfree.com/index.php --- is down now. It was working fine this morning then suddenly I get the message "This webpage is not available

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Hide details
Google Chrome could not load the webpage because wilds.smfforfree.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection."

Internet connection is fine.

Any help in solving my forum down problem would be greatly appreciated. Thank you!

8
General Support / Forum Down
« on: October 12, 2014, 11:53:11 am »
My forum, http://wilds.smfforfree.com/index.php, has been down for over an hour. I keep getting a message that the web page is not available. Any clue what is going on? Thank you.

9
General Support / PLEASE HELP!
« on: April 04, 2014, 08:14:15 am »
My forum, wilds.smfforfree.com is still loading extremely slow. It's been this way for a couple of days now. Once it does load members can only post a couple of times before some sort of error message comes up, such as the website can't be found, or a fatal error occurred since it didn't load within 40 seconds, or other stuff. I've also been getting this message a lot the past couple of days:

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Please help!

10
General Support / Help!
« on: April 01, 2014, 08:12:52 am »
wilds.smfforfree.com is not loading. I keep getting this message: Fatal error: Maximum execution time of 40 seconds exceeded in C:\inetpub\wwwroot\SMFForFree\Sources2\Load.php on line 2205 Help!

11
General Support / Forum Reload?
« on: October 19, 2013, 07:10:40 am »
For some reason this morning I am getting the following message a lot. It is not a problem with the Internet connection. Each time I click the "reload" button the forum will work for just a little bit but then the message will come back up again. Help please. It is even doing it for this support site!


This webpage is not available

Reload  Less
Google Chrome could not load the webpage because wilds.smfforfree.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.

12
General Support / My Forum Is Down Again
« on: August 13, 2013, 04:53:40 am »
My forum is down again---http://wilds.smfforfree.com/---It worked just fine all day yesterday but early morning I got the message the service is unavailable.....Help again!

13
General Support / Forum Down Yet Again
« on: August 08, 2013, 06:25:54 pm »
My forum.... http://wilds.smfforfree.com/ ..... is down yet again. It went down at 6:20 PM today.

14
General Support / Can't Access Forum
« on: October 16, 2012, 06:57:00 am »
Hello. I need some help! This morning I had no trouble getting into my forum-- http://wilds.smfforfree.com/ , but I have heard from several other forum members that they can't access forum. They all tell me the same thing---when they try to log in they are re-directed to a Code Amber Alert site--- http://www.codeamber.org/index-2.php?tck , which tells them to add the amber alert ticker to their Web Site. The ticker was already on their site but now it is gone, and apparently they now have to make a donation in order to get back into this free forum? I am at a loss over this. Can you help??

15
General Support / Forum Down
« on: June 18, 2011, 02:45:42 pm »
my forum, wilds.smfforfree, has been down for several hours now

Pages: [1] 2