Advertise Here

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - petrol head

Pages: [1] 2
1
General Support / site error .......
« on: July 15, 2009, 01:59:26 am »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com.smfforfree.com
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.
 >:(


2
General Support / removing user information
« on: March 04, 2009, 06:29:33 am »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com
Can anyone tell me if its possible to remove user information at top of my portal page...



3
General Support / Ignore/block members Option
« on: November 16, 2008, 03:11:13 am »
I was just wondering if there is a setting to allow members to block other members sending them personal messages..
I know I seen this feature on other forums and wondered if it is a option in our forums.. ;)

4
Bugs / ATTEN: SMF Server 1 Forum Issue
« on: November 08, 2008, 02:56:26 pm »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com.smfforfree.com
everything in my forum has changed back to original settings..
My portal page is gone,style is reset to the blue default,all headers footers are gone too....
Anyone else having the same problems.. >:(

5
General Support / Domain name problem
« on: April 01, 2008, 05:13:46 pm »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com
I sent a e-mail to the host of my domain name..
With the following information..

Nameserver 1:
Domain: ns1.bikers.ie
IP Address:64.34.178.151

Nameserver 2:
Domain: ns2.bikers.ie
IP Address:64.34.178.151


And the reply i got back is as followed......

Ive tried to use the nameserver settings you provided but both have failed.

Please add the domain into the nameservers and reply back.



What or where is the problem does anyone know...
Thanks.....

6
General Support / Uploading Avatars
« on: March 27, 2008, 01:31:38 pm »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com
When my members try and upload a avatar from there own computer files it wont upload...
Thought it might be a permission thing but it doesn't work for me either....
Anyone any ideas what could be the problem or is it one for SMF...

cheers

 ;)

7
General Support / Site Navigation
« on: March 12, 2008, 06:10:24 pm »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com
I have put this code into a portal box but it isn't working out right ...
The text is only filling half of the portal block...
And the rest of the block is just a white square


<td class="alt1">
      <div class="smallfont"> <a href="/index.php?page=home"><strong>Homepage</strong></a></div><div class="smallfont"> <a href="/index.php?action=forum">FORUM</a></div><div class="smallfont"> <a href="/index.php?action=testpage">Sponsors</a></div><div class="smallfont"> <a href="/index.php?action=http://bikers-info.zzl.org/index/">Info Page</a></div>

   </td>


8
General Support / Membergroup permissions...
« on: March 05, 2008, 12:10:53 pm »
Forum Url: http://irishbikers.smfforfree.com
Hi ..
I have  set up a members group and set the permissions..
And they should only be fit to see one board but when I log in as a person in this member group they can see all boards...
I have checked permissions for the boards and it says they cant see the board but they still can...
I have changed both members groups setting in ther profile but still no good ...
Anyone any idea where I'm going wrong...

Cheers.....

9
General Support / Portal Help
« on: November 10, 2007, 12:19:42 pm »
I'm trying to change the size of the boxes in my portal...
I want to change them to 30 40 30...
But every time I try and save them they go back to 20 60 20...
Anyone any idea's how to sort it....... >:(

10
General Support / Attachment Space
« on: August 24, 2007, 10:33:28 am »
My attachment  space got very low and I have deleted some attachments ..
But I dont seem to have all my space back.....
I checked my gallery and what attachments are still in the forum but I cant find where the missing space is ...
Anyone any ideas what the problem could be........ >:(

11
General Support / Embedded Watermarks
« on: March 27, 2007, 03:02:18 pm »

Is there anyway I can add embedded watermarks into pictures added to the forum..
Is there a setting for it that I am missing...
Same with the gallery....

Or will I have to do it with a separate programme........
Cheers......... :)

12
General Support / Avatar problem.......
« on: March 13, 2007, 04:06:56 pm »
Seem to be having some sort of problem adding avatars to accounts ....
They can be added from the avatar gallery and can add by url....
But if ya want to add pic from your own computer it wont add it....
I checked the setting and they seem ok ...
It dont work on my admin account either........... ::) ::)

13
General Support / member groups
« on: November 25, 2006, 06:20:00 am »
I was wondering if there is a way I can make certain members in my forum apart of no member group.
I want to set up a section where this group can post but not be a part of the main forum.
I cant find any way of making this happen .......

So any help would be great

Thanx............ :)

14
General Support / Report Posts
« on: November 17, 2006, 03:10:57 am »
I seem to be having trouble getting posts that have been reported by members..

I thought they would come up in the form of a PM but they dont....
The members can report them alright but I dont get the reported message ..

Where are the reported messages sent to so that I can view them.........

Thanx.............. 8)

15
General Support / On line users
« on: October 20, 2006, 11:23:24 am »
I have noticed that the online time threshold in this forum dont give a time setting..
How do I get our on line list not to have the time on it..
We have our's set to 120 mins and it shows on the main page...


ours looks like this...............
16 Guests, 10 Users
Users active in past 120 minutes:



this forum is like this......

1 Guest, 2 Users

petrol head, rileyks


Help please.......... ;)

Pages: [1] 2