Advertise Here

Author Topic: Forum won't load  (Read 2205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline josh555

  • SMF For Free Full Member
  • *
  • Posts: 119
    • View Profile
    • Joshscape

  • Total Badges: 14
    Badges: (View All)
    Topic Starter Combination Level 3 Level 2 Level 1
Forum won't load
« on: May 20, 2008, 01:35:13 am »
I have been getting "problem loading page" error for the past 20 minutes on my forum.. Is everything alright?
Life goes by so fast, you only do what you think is right.

Offline Brenzscape

  • SMF For Free Full Member
  • *
  • Posts: 133
  • If at first you don't suceed, destroy all evidence
    • View Profile

  • Total Badges: 18
    Badges: (View All)
    Poll Voter Level 4 Fifth year Anniversary Windows User Topic Starter
Re: Forum won't load
« Reply #1 on: May 20, 2008, 01:46:10 am »
http://brenzscape.smfforfree4.com

Plz post your url mines gone down aswell.

Brendan


Offline josh555

  • SMF For Free Full Member
  • *
  • Posts: 119
    • View Profile
    • Joshscape

  • Total Badges: 14
    Badges: (View All)
    Topic Starter Combination Level 3 Level 2 Level 1
Re: Forum won't load
« Reply #2 on: May 20, 2008, 01:55:32 am »
my url is www.jsreborn.smfforfree2.com

edit: every single smfforfree forum is down..

edit2: seems to be working..
« Last Edit: May 20, 2008, 02:03:05 am by josh555 »
Life goes by so fast, you only do what you think is right.

Offline Brenzscape

  • SMF For Free Full Member
  • *
  • Posts: 133
  • If at first you don't suceed, destroy all evidence
    • View Profile

  • Total Badges: 18
    Badges: (View All)
    Poll Voter Level 4 Fifth year Anniversary Windows User Topic Starter
Re: Forum won't load
« Reply #3 on: May 20, 2008, 02:05:11 am »
Yea mines back aswell now.

Brendan


Offline legend 1234

  • SMF For Free Full Member
  • *
  • Posts: 222
  • Legend 1234
    • View Profile
    • XxownxX

  • Total Badges: 15
    Badges: (View All)
    Topic Starter Combination Level 3 Level 2 Level 1
Re: Forum won't load
« Reply #4 on: May 20, 2008, 03:17:22 am »
it may have been an error with the transfer

well its good to see its back up

legend 1234
Need help with something ? General support l Guides and tuts l codes

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
1627 Views
Last post October 18, 2007, 06:02:54 pm
by SkyKid10
3 Replies
1314 Views
Last post November 21, 2009, 10:10:12 am
by simply sibyl
7 Replies
3377 Views
Last post December 06, 2010, 09:32:06 am
by yourova
3 Replies
892 Views
Last post December 05, 2010, 01:44:29 pm
by Andrew
2 Replies
1105 Views
Last post October 31, 2011, 12:07:27 am
by Songbird