Advertise Here

Author Topic: [SOLVED] Search feature not working.  (Read 4020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Turboweasle

  • SMF For Free Member
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile

  • Total Badges: 13
    Badges: (View All)
    Fourth year Anniversary Third year Anniversary Level 3 Search Second year Anniversary
[SOLVED] Search feature not working.
« on: April 04, 2012, 09:39:07 am »
Forum Url: http://www.wiiunite.smfforfree3.com
Not sure if this really classifies as a bug or not, but that's the problem.  Upon trying to search for anything, you immediately get an Internal Server Error.


Here's hoping this isn't too big of a problem, haha.  Thanks in advance.
« Last Edit: April 04, 2012, 02:29:28 pm by Andrew »

Offline SMF For Free

  • Administrator
  • *
  • Posts: 7187
    • View Profile
    • SMF For Free

  • Total Badges: 38
    Badges: (View All)
    Quick Poster Tenth year Anniversary Spammer 25 Posts in one day Nineth year Anniversary Eighth year Anniversary
Re: Search feature not working.
« Reply #1 on: April 04, 2012, 09:47:01 am »
Fixed.
SMF For Free-Free Simple Machines Forum hosting.
Like What I do? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Turboweasle

  • SMF For Free Member
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile

  • Total Badges: 13
    Badges: (View All)
    Fourth year Anniversary Third year Anniversary Level 3 Search Second year Anniversary
Re: Search feature not working.
« Reply #2 on: April 04, 2012, 09:57:39 am »
Well that was speedy.  Thanks again!

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
753 Views
Last post August 10, 2008, 07:06:27 am
by Celebrus
2 Replies
1941 Views
Last post September 23, 2008, 08:29:19 pm
by puchisana
1 Replies
558 Views
Last post October 21, 2008, 03:35:48 pm
by simply sibyl
4 Replies
743 Views
Last post April 01, 2012, 06:59:50 pm
by dok
0 Replies
502 Views
Last post February 25, 2016, 06:46:11 pm
by taogem