Advertise Here

Recent Posts

Pages: 1 ... 7 8 9 [10]
91
General Support / Re: 'No file found' on every page
« Last post by LewisNad on May 12, 2017, 11:37:40 pm »
How do you fix it?
92
General Support / Re: 'No file found' on every page
« Last post by SMF For Free on May 05, 2017, 06:22:45 am »
Fixed
93
General Support / 'No file found' on every page
« Last post by TheWarzone1 on May 05, 2017, 12:13:54 am »
I've been seeing this at the top of every page for i believe at least a month now.
http://cawsrus.smfforfree4.com/index.php
94
General Support / Re: Spam Guard leads to bad hash?
« Last post by esobay on April 26, 2017, 05:50:31 pm »
Will do, thanks
95
General Support / Re: Spam Guard leads to bad hash?
« Last post by SMF For Free on April 26, 2017, 05:45:07 pm »
Have them try now.
96
General Support / Spam Guard leads to bad hash?
« Last post by esobay on April 26, 2017, 05:35:43 pm »
I have two members on our forum that cannot log in.
They get a message
"Blocked by Spam Guard, click here to unlock"

But when they click all it says is:
"bad hash"

I've suggested and they report having done the usual clear cookies, reboot.
One member can log on from another device so it isn't the password.

Any suggestions?
the forum is:
http://ccvigilantes.smfforfree2.com/index.php/topic,3.90270.html

Thanks in advance.
97
General Support / Re: Unable to load new picture for avatar
« Last post by SMF For Free on April 24, 2017, 11:31:42 pm »
Glad it is working now
98
General Support / Re: Unable to load new picture for avatar
« Last post by esobay on April 24, 2017, 11:15:54 pm »
Well, it is fixed, thanks!
99
General Support / Re: Unable to load new picture for avatar
« Last post by esobay on April 22, 2017, 01:04:49 pm »
100
General Support / Re: Unable to load new picture for avatar
« Last post by esobay on April 22, 2017, 12:28:55 pm »
no errors, nothing seems to go wrong
Pages: 1 ... 7 8 9 [10]